ÖĞRENCİ ZİYARETİ

Okul Müdürü Mehmet Selim KARAYILDIRIM, Rehber Öğretmen İbrahim DAL ve 4-C Sınıf Öğretmeni Ebru GÜLER Evde Eğitim öğrencimiz Muhammed ERHAN'ı doğum gününde ve tıp bayramında ziyaret ettik

14.03.2023 452

Sürekli planlama yaptığımız fakat çeşitli nedenlerle bir türlü gerçekleştiremediğimiz ziyaretimizi öğrencimizin doğum günü olan 14 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirdik. Hem doğum gününü kutladık hemde tıp bayramı olduğundan gelecekte bir tıp doktoru olmasını arzuladığımızı söyledik. Muhammed ERHAN ise bizi çok güzel karşıladı, güzel bir sohbet oldu. Tam doğum saatine denk gelen ziyaret ayrı bir keyif kattı. Evde eğitim öğretmenimiz Suna hanıma, Öğrencimiz Muhammed'e, Misafriperverliğinden dolayı Saadet hanıma, Rehber Öğretmenimiz İbrahim Bey'e 4-C Sınıf Öğretmenimiz Ebru hanıma katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.